Projekt wnętrza mieszkania w kamienicy

Mieszkanie w jednej z łódzkich kamienic należy do Sylwii i Bartka, którzy razem z nami urządzali swoje pierwsze wspólne lokum. Dużą rolę w przestrzeni mieszkania odgrywa antresola, dzięki której zyskaliśmy przynajmniej kilka dodatkowych metrów kwadratowych. W tej części zaproponowaliśmy strefę wypoczynkową oraz miejsce do pracy.

Schody prowadzące na górę wraz z niecodzienną balustradą wykonywaną na zamówienie dodały niepowtarzalnego charakteru całemu wnętrzu. Surowa i zimna stal oraz czerń zostały uzupełnione o dużą ilość drewna oraz ciepłe dodatki w stylu retro czy boho, nadając całości niesamowicie przytulny charakter. Dzięki zaangażowaniu Inwestorów i dużej dbałości o detale, (jak np. bakelitowe łączniki i gniazda) powstało wnętrze dopracowane, sprzyjające mieszkańcom.

Zespół
Justyna Kolasa
Patryk Ławrynowicz
Bogusław Sierzchała

Lokalizacja
Beskidy

Powierzchnia
250 m2

Status
Projekt konkursowy

Podoba Ci się nasz projekt? Napisz do nas, zaprojektujemy Twoje mieszkanie.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google